Skip to main content

Klanten & Reviews

Bij Prof PC streven we ernaar om niet alleen uitstekende diensten en oplossingen te bieden, maar ook om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en delen graag enkele ervaringen van onze gewaardeerde klanten met u.

Greep uit ons klantenbestand

Reviews

Olivier Lijten
Olivier Lijten
17 Mei 2023
Supervriendelijk personeel, zeer klantgericht advies. Aanrader voor particulieren en bedrijven.
Edwin Aarns
Edwin Aarns
6 April 2023
Voor de eerste keer met problemen met mijn laptop naar Prof PC. Goed, snel en vakkundig geholpen. Ik ben zeer te vreden.
Mayke DJ
Mayke DJ
10 Januari 2023
Refurbished telefoon gekocht zag er zeer netjes uit! Net pech dat deel van scherm niet optimaal reageerde. Contact opgenomen en gelijk geholpen zonder problemen. Telefoon terug gekregen met goed werkend scherm en zelfs een glasplaat. Telefoon binnen no-time geïnstalleerd en gekoppeld aan Watch. Zeer vriendelijk personeel en zeker in voor een praatje :) De zaak was zeer netjes en schoon.
Michael Maas
Michael Maas
6 December 2022
goede service
S Van Roij
S Van Roij
1 December 2022
Had problemen met de wifi verbinding op mijn laptop. Het probleem is ter plaatse snel en vakkundig verholpen, met als extra service het opschonen van mijn laptop. Dank voor de geweldige service en goede communicatie, de laptop is inderdaad een stuk sneller ;-)!
Quincy Samson
Quincy Samson
26 Oktober 2022
Top bedrijf, goede service, goed geholpen
Robin Deruiter
Robin Deruiter
12 Oktober 2022
Zeer lieve mensen en ook zeer behulpzaam
Henk Van de Lagemaat
Henk Van de Lagemaat
1 Juli 2022
Goed, vakkundig en behulpzaam