TERRA PAD 1270 i5-7Y54 W10 PRO

1.219,00

  • Intel® Core™ processor i5-7Y54 (4MB cache, up to 3.20 GHz)
  • Windows 10 Pro
  • 12 ” Beeldschermdiagonaal
  • 8 GB Intern geheugen
Vergelijk
SKU: NL1220561 Categorie:

Op voorraad

Afleverpakket *

Afleverpakket

Bij Prof PC bieden we u de mogelijkheid om uw product startklaar bij u aan te leveren. Dit houd in dat wij de computer voor u installeren met de nieuwste versie van windows en een persoonlijk account. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen Start & Go of Start & Data.

Geen afleverpakket

+ 65,00

Bij het Start en Go pakket preparen wij uw computer. Wij zorgen ervoor dat de Windows installatie correct verloopt en eventuele updates worden uitgevoerd. Daarna zullen wij een persoonlijk account voor u maken en de privacy instelling optimaliseren. Ook voeren wij een hardware en optische controle uit. Voor uw veiligheid installeren wij Java, Adobe Reader en Flash zodat u perfect kan start kan op uw nieuwe computer!

+ 129,00

Bij het Start en Data pakket preparen wij uw computer. Wij zorgen ervoor dat de Windows installatie correct verloopt en eventuele updates worden uitgevoerd. Daarna zullen wij een persoonlijk account voor u maken en de privacy instelling optimaliseren. Ook voeren wij een hardware en optische controle uit. Voor uw veiligheid installeren wij Java, Adobe Reader en Flash. Als extra service kunnen wij gegevens overzetten van een oude computer, deze gegevens betreffen documenten, afbeeldingen, favorieten en een mailaccount.

Officepakket *

Officepakket

Microsoft Office op uw tablet/ laptop of computer is onmisbaar op uw nieuwe device. Programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint zijn standaard en wordt dagelijks gebruikt voor zakelijk of particulier gebruik!

Geen officepakket

+ 149,00

Dit Microsoft Officepakket bevat de volgende programma’s: Word-Excel-PowerPoint-OneNote

+ 299,00

Dit Microsoft Officepakket bevat de volgende programma’s: Word-Excel-PowerPoint-OneNote-Outlook

+ 69,00

Dit Microsoft Officepakket is bruikbaar voor 1 computer en 1 mobiel apparaat en bevat de volgende programma’s: Word-Excel -PowerPoint -OneNote (+ 1 gratis Terabyte aan opslag) -Outlook -Publisher -Access

+ 99,00

Dit Microsoft Officepakket is bruikbaar voor maximaal 6 computers en bevat de volgende programma’s: Word-Excel-PowerPoint -OneNote (+ 1 gratis Terabyte aan opslag) Outlook-Publisher-Access

Beveiligingssoftware *

Beveiligingssoftware

Antivirusoplossingen van BullGuard bieden bekroonde internetbeveiligings- en antivirussoftware die volledige bescherming geeft tegen virussen en dergelijken. Bullguard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van security software, en loopt voorop als het gaat om smartphone security. Naast security oplossingen voor de smartphone beschikt BullGuard over diverse producten die geschikt zijn voor Windows. BullGuard levert complete Antivirus bescherming tegen online bedreigingen.

BullGuard heeft de Gold Malware Protection Award van AV-Comparatives gewonnen. Constante innovatie is cruciaal voor alles wat we doen om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke meerlaagsbescherming tegen alle typen virussen, malware, ransomware en alle online bedreigingen hebben.

Met BullGuard beveiligingssoftware bescherm je eenvoudig het volledige digitale bestaan van data tot identiteit.

Geen beveiligingssoftware

+ 29,95
+ 59,95

Windows, Mac, Android

+ 79,95

Windows, Mac, Android

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

De fanloze TERRA PAD 1270 met 12″ FHD+ IPSdisplay en Intel® Core™ i5 processor van de zevende generatie is optimaal voor het zakelijke segment. Met de bijgeleverde digitizer kunt u gemakkelijk schriftelijke notities maken en handtekeningen (laten) zetten. Daarnaast wordt ook een hoogwaardig en robuust keyboard met een geintegreerde mousepad meegeleverd. De lange acculooptijd van gem. 9 uur zorgt voor onbezorgd werkplezier. Mocht u nog langer draadloos willen werken dan kan dat gemakkelijk met de extra accu.

NOTE: Het bijgeleverde keyboard heeft een Nederlandse layout en geen US. Dit kan niet gewijzigd worden.

Extra informatie

Tablet specificaties
ProcessormodelCore i5
Android versieWindows 10 Pro
Grootte beeld12″
CategorieBusiness
4G standaardJa
Merk
MerkTerra

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TERRA PAD 1270 i5-7Y54 W10 PRO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *