Prof PC Intel NUC i3

659,95

     

  • Intel Core i3-10110U 2.1 GHz
  • Intel UHD Graphics
  • Wifi: Ja (Wifi 6)
  • Bluetooth: Ja
  • LAN: Ja
  • 3x USB aansluiting
  • 2x USB 3.1 Type C aansluiting
  • 1x HDMI (2.0a)
  • 3 Jaar garantie
Vergelijk
SKU: prof-pc-intel-nuc-i3 Categorie:

Op voorraad

Processor

Intern Geheugen

+ 16,25
+ 59,95

Opslagcapaciteit SSD

+ 19,95
+ 69,95
+ 89,95

Besturingssysteem

+ 114,00

Afleverpakket *

Afleverpakket

Bij Prof PC bieden we u de mogelijkheid om uw product startklaar bij u aan te leveren. Dit houd in dat wij de computer voor u installeren met de nieuwste versie van windows en een persoonlijk account. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen Start & Go of Start & Data.

Geen afleverpakket

+ 139,00

Bij het Start en Data pakket prepareren wij uw computer. Wij zorgen ervoor dat de Windows installatie correct verloopt en eventuele updates worden uitgevoerd. Daarna zullen wij een persoonlijk account voor u maken en de privacy instelling optimaliseren. Ook voeren wij een hardware en optische controle uit. Als extra service zetten wij uw gegevens over van een oude computer/laptop, deze gegevens betreffen documenten, afbeeldingen en favorieten.

Officepakket *

Microsoft Office op uw tablet/ laptop of computer is onmisbaar op uw nieuwe device. Programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint zijn standaard en wordt dagelijks gebruikt voor zakelijk of particulier gebruik!

Geen officepakket

+ 149,00

Dit Microsoft Officepakket bevat de volgende programma’s: Word-Excel-PowerPoint-OneNote

+ 299,00

Dit Microsoft Officepakket bevat de volgende programma’s: Word-Excel-PowerPoint-OneNote-Outlook

+ 69,00

Dit Microsoft Officepakket is bruikbaar voor 1 computer en 1 mobiel apparaat en bevat de volgende programma’s: Word-Excel -PowerPoint -OneNote (+ 1 gratis Terabyte aan opslag) -Outlook -Publisher -Access

+ 99,00

Dit Microsoft Officepakket is bruikbaar voor 6 computers en 6 mobiel apparaten en bevat de volgende programma’s: Word-Excel -PowerPoint -OneNote (+ 1 gratis Terabyte aan opslag per gebruiker) -Outlook -Publisher -Access

Beveiligingssoftware *

Beveiligingssoftware

Antivirusoplossingen van BullGuard bieden bekroonde internetbeveiligings- en antivirussoftware die volledige bescherming geeft tegen virussen en dergelijken. Bullguard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van security software, en loopt voorop als het gaat om smartphone security. Naast security oplossingen voor de smartphone beschikt BullGuard over diverse producten die geschikt zijn voor Windows. BullGuard levert complete Antivirus bescherming tegen online bedreigingen.

BullGuard heeft de Gold Malware Protection Award van AV-Comparatives gewonnen. Constante innovatie is cruciaal voor alles wat we doen om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke meerlaagsbescherming tegen alle typen virussen, malware, ransomware en alle online bedreigingen hebben.

Met BullGuard beveiligingssoftware bescherm je eenvoudig het volledige digitale bestaan van data tot identiteit.

Geen beveiligingssoftware

+ 29,95
+ 59,95

Windows, Mac, Android

+ 79,95

Windows, Mac, Android

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal: