Over ons

Prof PC is reeds 15 jaar een begrip en een vertrouwd gezicht in de regio als het gaat om professionele ICT dienstverlening. Het team bestaat uit vaste medewerkers op de support afdeling. Je krijgt altijd een vertrouwd persoon aan de telefoon, zodoende bouw je een goede langdurige relatie op met elkaar.
In de winkel ben je ook van harte welkom.

Waarom kiezen voor Prof PC

Een oud gezegde luid; “koop bij de man die hem ook repareren kan”

Naast onze dienstverlening in ons Service Center (zie onze openingstijden bij contact) bieden wij u ook Service op afstand.
Dit doen wij middels de applicatie hulp-op-afstand Prof PC. Service op locatie behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn merk onafhankelijk en repareren alle merken!
Wij hebben uw reparatie veelal binnen twee tot vier werkdagen klaar. Bij reparatie krijgt u vooraf een kostenbegroting.

Indien uw apparatuur aan vervanging toe is, bent u bij ons op de juiste plaats.
Wij geven u dienstverlening over de aanschaf van een nieuwe laptop, tablet, desktop en randapparatuur.
U heeft bij ons de keuze uit verschillende afleverpakketten.
Hiermee kunt u direct aan de slag kunt met uw nieuwe laptop en/of PC.
Het overzetten van data zoals: documenten, afbeeldingen, favorieten en email behoort bij ons tot de aflevermogelijkheid.
Tevens kunt u ervoor kiezen dat wij uw nieuwe laptop en/of PC thuis afleveren/aansluiten.

Wij zijn reeds 15 jaar gespecialiseerd in het leveren van maatwerk! Daarom kan de fanatieke gamer ook bij ons terecht voor een game-pc! Daarnaast leveren wij ook krachtige workstation op maat voor bijvoorbeeld applicaties zoals AutoCAD, SolidWorks enz.

Heeft u een slechte internetverbinding of een zeer slecht WIFI signaal? Prof PC komt bij u op locatie om dit te verhelpen!

Oplossingen voor de lokale ondernemer:

Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsnetwerken, server migraties, online data storage, online data back-up en online werkplekken. Prof PC heeft een breed scala aan oplossingen om u als ondernemer te ontzorgen op ICT gebied.

Wij informeren u graag in een persoonlijk inventariserend gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wij zijn werkzaam in de regio OverBetuwe, NederBetuwe, Lingewaard, Rhenen, Liemers, Nijmegen-Noord, Arnhem en Oosterbeek.