PROF PC

Repair & Service Expert

Prof PC is uw Repair & Service Expert voor Overbetuwe en Lingewaard gevestigd in Elst.

De zekerheden van Prof PC:

 • Al 15 jaar een begrip en een vertrouwd gezicht gezicht in de regio.
 • Eigen technische diensten repareert/modificeert alles in eigen Service Center.
 • Verricht werkzaamheden voor zowel de particuliere en de zakelijke gebruiker.
 • Prof PC ondersteund uw onderneming volledig op het gebied van
  Cloud diensten zoals Microsoft 365, VOIP en online back-ups.
 • Is lid van brancheorganisatie ICT Waarborg.
 • Winkelier van het jaar (2019) 1e van gemeente Overbetuwe en 2e van provincie Gelderland.
 • Is erkend SBB Leerbedrijf
 • iOS en Windows support
 • Reparatie van Apple devices

ONZE DIENSTEN

PERSOONLIJK

Prof PC is reeds 15 jaar een begrip en een vertrouwd gezicht in de regio als het gaat om professionele ICT dienstverlening. Het team bestaat uit vaste medewerkers op de support afdeling. Je krijgt altijd een vertrouwd persoon aan de telefoon, zodoende bouw je een goede langdurige relatie op met elkaar.
In de winkel ben je ook van harte welkom.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Prof PC heeft een eigen technische dienst en repareert/modificeert alles in eigen Service Center. Door de ruime ervaring met reparaties en storingen kan er snel een diagnose gemaakt worden. Je ontvangt vooraf een kostenindicatie voor reparaties. Onderhoudsbeurten worden uitgevoerd tegen vaste tarieven.

CLOUD OPLOSSINGEN

Bij een online werkplek huur je een virtuele PC of een stukje ruimte op een server in een datacenter in Nederland of Duitsland. Op deze werkplek staan de programma’s waarmee je werkt geïnstalleerd. Deze online werkplek wordt pro actief beheerd door Prof PC. Met deze oplossing kan je altijd en overal inloggen en heb je alles beschikbaar.

NETWERKBEHEER

Het optimaal laten functioneren van het netwerk is van essentieel belang.  Denk bijvoorbeeld aan: beveiliging camera’s, VOIP bellen, alarm systeem, internet, data overdracht en opslag, wifi systemen alles loopt via het netwerk. Het beheer, onderhoud en real time monitoren is dan ook van groot belang.

WEBSHOP

Onze webshop vind je op profpc.shop. Hier vind je een selectie van merken en modellen waar wij mee werken. Denk hierbij aan o.a. Asus, Intel, Terra, Apple, Dell, HP, Logitech, Epson, Gigabyte, Samsung, Crucial, Kingston, Sonos etc. Staat er niet bij wat je zoekt, vul dan het contactformulier in en je ontvangt een scherpe prijs.

MICROSOFT 365

Met Microsoft 365 beschik je over de vertrouwde Office apps via de internetbrowser op alle devices. Je maakt en bewerkt online bestanden met Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Met Microsoft 365 Standard installeert elke gebruiker ook nog eens de volledige desktop versie van Office 2019 software op 5 devices. E-mail en documenten zijn met deze oplossing altijd beschikbaar en automatisch gesynchroniseerd.

CAMERA BEVEILIGING

Voor de installatie van camera’s wordt er gebruik gemaakt van het merk Dahua. Door de zeer uitgebreide productlijn is er voor iedere situatie een geschikte camera te vinden. Denk hierbij aan lange afstanden of juist in wat donkere ruimtes waarbij goede nachtzicht een vereiste is. De aanwezigheid van een camerasysteem werkt zeker ook preventief. Prof PC komt op locatie om zorgvuldig het camera systeem te installeren, finetunen en aan je op te leveren met duidelijke gebruikersinstructies.

TELECOM EN VOIP

Prof PC is een onafhankelijke Service Provider en kan zo je bedrijf voorzien van internet en VOIP. Dit kan voor zowel het KPN netwerk (koper en glasvezel) en met glasvezelnetwerken op bedrijfsterreinen van diverse netbeheerders. Omdat deze dienst onder eigen vlag geleverd wordt ben je maandelijks voordeliger uit dan nu het geval is. Mobiele en data abonnementen bieden wij ook aan, dit is via het razendsnelle netwerk van T-Mobile.

ONLINE BACKUP

Met online back-up maakt je via internet een automatische back-up. Dit is mogelijk voor de lokale server of voor een workstation of laptop. Al je gegevens en documenten worden veilig opgeslagen in de Cloud en zijn eenvoudig weer terug te halen. Het hebben van een actuele back-up is in deze tijd waar hackers en ransomware op de loer liggen erg belangrijk.