Prof PC Gamestation (i5)

747,56

Vergelijk

Op voorraad

Processor

Processor

Een processor is het hart van jouw computer. De processor verwerkt alle berekeningen en en aansturingen die in een computer plaatsvinden. Hoe sneller de processor deze berekeningen kan verwerken hoe sneller jouw computer word. Bij Prof PC bieden wij je een divers aanbod aan processoren aan die het beste aansluiten bij jouw build!

De Intel Core i5-8400 CPU, codenaam

+ 81,29

De Intel Core i5-8600K CPU, codenaam

+ 77,99

De Intel Core i5-7640X CPU, codenaam

Koeling

Koeling

De temperatuur van een processor die aan het werk is, kan oplopen tot boven de 70 graden Celsius. Maar veel warmer dan dat, mag een processor eigenlijk niet worden. Vandaar ook dat we op de gemiddelde processor in pc’s een aanzienlijk koelblok met daarop gemonteerd een elektrische ventilator zullen vinden. Bij ProfPC bieden wij zowel luchtkoeling als waterkoeling aan voor je optimale game computer!

Originele Intel Koeler voor Socker 1150, 1151, 1155, 1156

+ 24,19

De Cooler Master Hyper TX3 EVO is een prestatie gerichte CPU koeler met een 92mm fan. De koeler is compatible met de volgende Sockets: 775, AM2, AM2+, 1366, 1156, AM3, 1155, AM3+, FM1 en 1150. De 3 heatpipes zorgen voor een prima geleiding van de warmte naar de vinnen. De koeler is vervaardigd uit een combinatie van koper en aluminium.

+ 32,89

De MasterAir MA410P is de verbeterde versie van de MasterAir Pro 4, de Pro standaard CPU luchtkoeling ontwerp en de productie van Cooler Master. Als je op zoek bent naar een luchtkoeler op basis van prestaties, stilte en hoogwaardige RGB-verlichting, is de MasterAir MA410P de perfecte koeler voor jou!

+ 71,50

De FlowOp-technologie van de Coolermaster MasterLiquid Pro 120 All-In-One waterkoeling is het resultaat van jarenlange ervaring in koeltechnologie. De vloeistof wordt direct naar de heetste zone van de CPU en de warmte wordt snel getransporteerd. De warme koelvloeistof wordt door de radiator met een geoptimaliseerd lammelontwerp nog efficiënter gekoeld.

+ 77,00

De Coolermaster MasterLiquid 240 waterkoeling is het resultaat van jarenlange ervaring in koeltechnologie. De vezelversterkte kunststof (FRP) constructie is bestand tegen een groot aantal chemicaliën en wordt niet beïnvloed door vocht. Om dynamische verliezen te voorkomen, biedt de Dual Push-Pull MasterFan Set extra druk om de hete lucht door de radiator te transporteren. Veel van de Cooler Master producten zijn bekend om hun gemakkelijke installatie. Alles wat nodig is voor montage zijn twee handen en een schroevendraaier.

+ 93,39

Upgrade jouw PC met met de efficiëntie en eenvoud van waterkoeling met de Hydro Series H60 van Corsair. Deze koeler is specifiek voor CPU's en door het compleet dichte ontwerp is er nagenoeg geen kans op lekkages en hoeft de H60 niet te worden bijgevuld.

+ 115,39

De CorsairHydro Series H100i v2 is een all-in-one CPU waterkoeler met een 240 mm radiator en twee SP120L PWM fans van 120 mm. De 240 mm radiator in combinatie met de twee fans zorgen voor een perfecte warmteafvoer welke nodig is bij CPU's die extreem worden overgeklokt

+ 140,69

De Hydro Series H110i is een extreme prestatie, alles-in-één CPU waterkoeler voor behuizingen met een 280 mm radiator mount. De 280mm radiator en dual SP140L PWM ventilatoren zorgen voor de uitstekende warmteafvoer die je nodig hebt voor hoog overclocked CPU's. Corsair Link is ingebouwd, hierdoor kan je de temperatuur controleren, koelprestaties bijstellen en LED-verlichting aanpassen direct vanaf je computer.

Moederbord

Moederbord

Het moederbord verbindt alle onderdelen in de pc met elkaar. En zorgt ervoor dat de communicatie tussen de diverse onderdelen van de pc, zo snel en zo optimaal mogelijk verloopt. Tevens vormt het moederbord de basis waarop alle onderdelen van de pc gemonteerd worden. Prof PC biedt je de beste moederborden van o.a. Asus!

De ASUS Prime Z370-serie moederborden bieden een solide basis die nodig is voor jouw eerste build, plus tal van mogelijkheden om mee te groeien met jouw ambities. De ASUS PRIME Z370-A biedt ondersteuning aan socket 1151 Intel® processor van de 8ste generatie (Coffee Lake) en maximaal 64 GB aan DDR4 geheugen. Maar wat is een basis moederbord zonder PCI Express poorten? De PRIME Z370-A heeft drie PCIe x16 sloten en vier PCI x1 sloten. Ook kunnen er 6 SATA apparaten worden aangesloten, heeft hij twee PCIe Gen 3 x4 M.2 sloten met heatsink en beschikt hij over onboard geluid en een RJ-45 Gigabit LAN poort. Om de luchtstroom van het VRM-gebied te verhogen wordt de PRIME Z370-A geleverd met een fanhouder. Schroef er een 40 mm of 50 mm fan op, monteer de beugel op het koellichaam en sluit de fan aan op de header om de koeling gericht op te voeren. Met de fanhouder en fan op hun plaats worden de VRM-temperaturen verlaagd met tot wel 25°. De PRIME Z370-A biedt daarnasat ondersteuning voor AURA RGB Lightning. ASUS Aura biedt een volledige RGB-verlichtingsregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel de ingebouwde on-board RGB LED's als de strips die worden aangesloten op de Aura RGB-header. Synchroniseer de verlichting van je moederbord eenvoudig met de verlichting van andere hardware of randapparatuur die ondersteuning voor AURA RGB bieden! Om het moederbord nóg persoonlijker te maken kan je eenvoudig 3D-geprinte onderdelen op de speciale 3D bevestigingspunten op het moederbord plaatsen. Maak gebruik van de zelfde schroeven als M.2 poorten en standaard moederbord montagegaten om binnen een oogwenk naamplaatjes, kabelafdekkingen of een M.2 ventilatorhouder toe te voegen. 3D print bijvoorbeeld een M.2 ventilatorhouder om de temperaturen nog lager te houden, voor een langere levensduur en zodat jouw high-performance SSD altijd topprestaties levert.

+ 39,60

Het TUF Z370-PRO GAMING-moederbord van ASUS met de Intel Z370-chipset ondersteunt socket 1151 Intel-processoren van de 8ste generatie (Coffee Lake). Het moederbord ondersteunt maximaal 64 GB aan geheugen, heeft twee PCIe 3.0 x16, één PCIe 3.0 x2 en drie PCIe 3.0 1x sloten. Verder is het TUF Z370-PRO GAMING-moederbord voorzien van 6 SATA3-aansluitingen, twee M.2-aansluitingen, twee USB 3.1 Type A en 4 USB 3.0-aansluitingen. Uiteraard ontbreken ook onboard geluid en netwerk niet. TUF Gaming moederborden zijn ontworpen om net zo sterk en betrouwbaar te zijn als ze lijken. De TUF Z370-Pro Gaming beschikt over TUF Protection; de hardware beveiliging die de duurzaamheid en stabiliteit op lange termijn garanderen. Zo beschikt hij over SafeSlot; een extra stevig ontwerp van de PCIe poorten, welke zorgt voor extra stevigheid, ESD Guards welke de levensduur van de onderdelen verlengen en ze beschermen ondertussen tegen schade door elektrische ontlading. Door het gebruik van TUF onderdelen, zoals condensatoren en military-grade spoelen en MOSFETs, levert dit moederbord o.a. een stabiele stroomtoevoer voor de CPU, waardoor de systeemstabiliteit verbetert, een betere hitte bestendigheid voor een langere levensduur en een betere stroom efficiëntie en verminderde warmte ontwikkeling. De TUF Z370-Pro Gaming is uitgerust met de OC-tuner-functie voor een efficiënte controle met nauwkeurige spanningsregeling en monitoring, waardoor je geen technisch expert hoeft te zijn om overklokprestaties te ervaren. OC Tuner haalt alle gedoe uit complexe tuning door jouw systeem met één klik te overklokken. De oranje LED verlichting langs de rand, maakt de gaming look af. Met instelbare modus; kies voor aan, pulserend of breathing.

+ 60,50

Het ROG Strix Z370-E Gaming moederbord combineert opvallende esthetiek met hoogwaardige prestaties en ongelooflijke audio, om ongeëvenaarde spelervaringen en stijl te leveren. Hij heeft een Intel® Z370 chipset en ondersteunt socket 1151 Intel® processoren van de 8ste generatie (Coffee Lake) en maximaal 64 GB aan DDR4 geheugen. Verder heeft hij drie PCIe x16 sloten, vier PCIe x1 sloten, 6 SATA poorten en twee PCIe Gen 3 x4 M.2 sloten. Door de M.2 heatsink blijft de eventuele M.2 module koel, zodat het mogelijk is om de maximale potentie uit je systeem te halen. Sluit je met de ROG STRIX Z270H Gaming aan bij de Republic en domineer het speelveld! Het bord beschikt over exclusieve ROG-innovaties, waardoor prestaties naar het volgende niveau worden getild om gamers een voordeel te geven ten opzichte van hun tegenstanders. Verder heeft hij heeft één Gigabit RJ-45 poort en wordt geleverd met een 802.11ac Wi-Fi GO! module met 2x2 Dual Band (2.4/5GHz) antennes welke draadloos netwerk tot 867 Mbps en Bluetooth v4.2 ondersteunt. Daarnaast kan elke verbonden gebruiker de beste draadloze en online snelheden ervaren door de Multi-User MIMO (MU-MIMO) technologie. Daarnaast biedt de ROG Strix Z370-E Gaming ondersteuning voor AURA RGB Lightning. ASUS Aura biedt een volledige RGB-verlichtingsregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel de ingebouwde RGB LED's als de strips die worden aangesloten op de on-board RGB-headers. De ROG Strix Z370-E Gaming beschikt over twee Aura RGB-strip headers en een adresseerbare header die kan worden aangesloten op compatibele 5V (met max. 120 LED’s) lichtstrips, ventilatoren, koelers en PC-behuizingen, om zo een nieuwe wereld van verlichtingsmogelijkheden te creëren. Synchroniseer de verlichting van je moederbord eenvoudig met de verlichting van andere hardware of randapparatuur die ondersteuning voor AURA RGB bieden! Om jouw ROG Strix Z370-E Gaming moederbord nóg meer te personaliseren, kan je eenvoudig 3D-geprinte onderdelen op de 3D bevestigingspunten van het moederbord plaatsen. Je kan binnen een oogwenk naamplaatjes, kabelafdekkingen of een M.2 fanhouder toevoegen. 3D print bijvoorbeeld een M.2 fanhouder om de temperaturen laag te houden, voor betere prestaties en lange levensduur of print een ventilatorrooster om extra stijl toe te voegen aan je build.

Geheugen

Geheugen

Het intern geheugen van de pc, ofwel het RAM-geheugen (Random Access Memory) zou je kunnen zien als het korte termijn geheugen van uw pc. In dit geheugen worden de gegevens opgeslagen die de processor wel eens snel weer nodig zou kunnen hebben. Bij Prof PC bieden wij u interne geheugens van Crucial en Corsair!

Deze geheugenmodule heeft een capaciteit van 8 GB (één module van 8 GB) en is geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 3,30

Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 86,90

Deze geheugenmodule heeft een capaciteit van 16 GB (één module van 16 GB) en is geschikt voor notebooks met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 97,90

Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 16 GB (twee modules van 8 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 286,11

De Crucial Standard 32 GB DIMM DDR4 2 x 16 GB is een 2400 MHz module met 1,2V geschikt voor gebruik in desktops. Bij deze module krijg je levenslang garantie van Crucial mee.

+ 269,61

De Crucial Ballistix 32 GB DIMM Sport LT DDR4-2400 2 x 16 GB is een 2400 MHz module geschikt voor gebruik in desktops. Bij deze module krijg je levenslang garantie van Crucial mee.

+ 643,61

Alle geheugenmodules zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan verschillende losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 64 GB (vier modules van 16 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 26,40

+ 141,90

Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 330,11

Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 32 GB (twee modules van 16 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

+ 731,61

Alle geheugenmodules zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan verschillende losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 64 GB (vier modules van 16 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.

Grafische kaart

Grafische kaart

De keuze van het moederbord, bepaalt ook deels de keuze van de grafische kaart die u in uw pc kunt gaan gebruiken. Wederom zult u in de technische gegevens van het moederbord kunnen vinden, welk type en welk type aansluiting voor grafische kaarten door het moederbord worden ondersteund.

De grafische kaart heeft als taak alles wat u nodig hebt om met de pc te kunnen werken, op het beeldscherm te tonen. Waaronder bijvoorbeeld de grafische interface van Windows en van de
programma’s die u gebruikt. Zodat u door middel van het klikken op knoppen of menuopties en het invoeren van gegevens met het toetsenbord, de pc de door u gewenste opdrachten kunt geven.

De GeForce GT 1030 SL-BRK van ASUS is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GT 1030 Chip en beschikt over 2048 MB GDDR5 Geheugen dat via een 64 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1228 MHz en het geheugen een snelheid van 6008 MHz. Met de GPU Boost 3.0 wordt de kloksnelheid van de GeForce GT 1030 SL-BRK geboost tot 1468 MHz tijdens zware grafische applicaties.

+ 374,00

De GeForce GTX 1060 DUAL 3G van ASUS is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1060 Chip en beschikt over 3072 MB GDDR5 Geheugen dat via een 192 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1506 MHz en het geheugen een snelheid van 8008 MHz. Met de GPU Boost 3.0 wordt de kloksnelheid van de GeForce GTX 1060 DUAL 3G geboost tot 1708 MHz tijdens zware grafische applicaties.

+ 418,00

De GeForce GTX 1060 DUAL O6G van ASUS is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1060 Chip en beschikt over 6144 MB GDDR5 Geheugen dat via een 192 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1594 MHz en het geheugen een snelheid van 8008 MHz. Met de GPU Boost 3.0 wordt de kloksnelheid van de GeForce GTX 1060 DUAL O6G geboost tot 1809 MHz tijdens zware grafische applicaties.

+ 561,00

+ 572,00

+ 605,00

De GeForce GTX 1070 Strix Gaming 8G van ASUS is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1070 Chip en beschikt over 8192 MB GDDR5 Geheugen dat via een 256 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1531 MHz en het geheugen een snelheid van 8008 MHz.

+ 715,00

De ROG GeForce GTX 1080 Strix Gaming A8G van ASUS is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1080 Chip en beschikt over 8192 MB GDDR5X Geheugen dat via een 256 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1695 MHz en het geheugen een snelheid van 10010 MHz.

+ 1.045,00

De ROG GTX 1080 Ti Strix OC Gaming 11G van ASUS is gebaseerd op de NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Chip en beschikt over 11264 MB GDDR5X Geheugen dat via een 352 bit brede interface aangesproken wordt. De GPU heeft een kloksnelheid van 1594 MHz en het geheugen een snelheid van 11100 MHz.

Harde schijf

Harde schijf

De harde schijf kan beschouwd worden als de archiefkast van je pc, waarin u alle gegevens die je voorhanden wilt hebben op je pc op kunt slaan.

De harde schijf is één van de weinige computeronderdelen die mechanische onderdelen bevat. Dat maakt dat een harde schijf aan slijtage onderhevig is en dus stuk kan gaan. Daarnaast kan een draaiende harde schijf slecht tegen bewegingen en stoten, daarom kun je een pc die aanstaat beter maar niet verplaatsen.

Welke harde schijf je in jouw computer wilt hebben, wordt doorgaans bepaald door de hoeveelheid schijfruimte die u denkt nodig te hebben. Bij Prof PC bieden we jou een groot aanbod aan harde schijven van o.a. Intel, Toshiba, Samsung en Crucial.

De MX300 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 275 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 64,90

De MX300 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 525 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 192,61

De MX300 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 1TB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 17,60

De MX300 M.2 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 275 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 67,10

De MX300 M.2 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 525 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 156,31

De MX300 M.2 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 1TB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

- 5,39

De 545 Series van Intel heeft een opslagcapaciteit van 256 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 550 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 61,60

De SSDNow UV400 van Kingston heeft een opslagcapaciteit van 480 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 550 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 71,61

De 545 Series van Intel heeft een opslagcapaciteit van 512 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 550 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

- 1,10

De Samsung EVO 860 (MZ-76E250B/EU) SSD heeft een opslagcapaciteit van 250 GB en een 2,5” bouwvorm. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwe V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops.

+ 67,10

De Samsung EVO 860 (MZ-76E500B/EU) SSD heeft een opslagcapaciteit van 500 GB en een 2,5” bouwvorm. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwe V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops.

+ 214,61

De Samsung EVO 860 (MZ-76E1T0B/EU) SSD heeft een opslagcapaciteit van 1 TB en een 2,5” bouwvorm. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwe V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops.

+ 39,60

De 960 EVO biedt gegarandeerd uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid dankzij 3D V-NAND technologie door een bijna twee keer zo hoge TBW (totaal geschreven bytes).. Bovendien ontvang je een unieke garantie van vijf jaar. De prestaties van de 960 EVO lopen met de jaren nauwelijks terug.. Deze SSD behoort dan ook tot de betrouwbaarste opslagapparaten.

+ 141,90

De 960 EVO biedt gegarandeerd uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid dankzij 3D V-NAND technologie door een bijna twee keer zo hoge TBW (totaal geschreven bytes) als de vorige generatie 840 EVO. Bovendien ontvang je een unieke garantie van vijf jaar. De prestaties van de 960 EVO lopen met de jaren nauwelijks terug. Deze SSD behoort dan ook tot de betrouwbaarste opslagapparaten.

+ 385,11

De 960 EVO biedt gegarandeerd uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid dankzij 3D V-NAND technologie door een bijna twee keer zo hoge TBW (totaal geschreven bytes), bovendien ontvang je een unieke garantie van vijf jaar. De prestaties van de 960 EVO lopen met de jaren nauwelijks terug. Deze SSD behoort dan ook tot de betrouwbaarste opslagapparaten.

2e harde schijf

2e harde schijf

De harde schijf kan beschouwd worden als de archiefkast van je pc, waarin u alle gegevens die je voorhanden wilt hebben op je pc op kunt slaan.

De harde schijf is één van de weinige computeronderdelen die mechanische onderdelen bevat. Dat maakt dat een harde schijf aan slijtage onderhevig is en dus stuk kan gaan. Daarnaast kan een draaiende harde schijf slecht tegen bewegingen en stoten, daarom kun je een pc die aanstaat beter maar niet verplaatsen.

Welke harde schijf je in jouw computer wilt hebben, wordt doorgaans bepaald door de hoeveelheid schijfruimte die u denkt nodig te hebben. Bij Prof PC bieden we jou een groot aanbod aan harde schijven van o.a. Intel, Toshiba, Samsung en Crucial.

+ 92,29

De MX300 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 275 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 157,19

De MX300 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 525 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 284,90

De MX300 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 1TB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 109,89

De MX300 M.2 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 275 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 159,39

De MX300 M.2 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 525 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 313,50

De MX300 M.2 van Crucial heeft een opslagcapaciteit van 1TB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 530 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 86,90

De 545 Series van Intel heeft een opslagcapaciteit van 256 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 550 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 153,89

De SSDNow UV400 van Kingston heeft een opslagcapaciteit van 480 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 550 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 163,90

De 545 Series van Intel heeft een opslagcapaciteit van 512 GB. Deze SSD heeft een leessnelheid van 550 MB/sec en een schrijfsnelheid van 500 MB/sec. De SSD is voorzien van een Serial ATA/600 interface.

+ 43,99

+ 62,59

+ 79,09

+ 131,89

+ 91,19

De Samsung EVO 860 (MZ-76E250B/EU) SSD heeft een opslagcapaciteit van 250 GB en een 2,5” bouwvorm. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwe V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops.

+ 159,39

De Samsung EVO 860 (MZ-76E500B/EU) SSD heeft een opslagcapaciteit van 500 GB en een 2,5” bouwvorm. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwe V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops.

+ 306,90

De Samsung EVO 860 (MZ-76E1T0B/EU) SSD heeft een opslagcapaciteit van 1 TB en een 2,5” bouwvorm. Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwe V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor gewone pc’s en laptops.

+ 131,89

De 960 EVO biedt gegarandeerd uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid dankzij 3D V-NAND technologie door een bijna twee keer zo hoge TBW (totaal geschreven bytes).. Bovendien ontvang je een unieke garantie van vijf jaar. De prestaties van de 960 EVO lopen met de jaren nauwelijks terug.. Deze SSD behoort dan ook tot de betrouwbaarste opslagapparaten.

+ 234,19

De 960 EVO biedt gegarandeerd uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid dankzij 3D V-NAND technologie door een bijna twee keer zo hoge TBW (totaal geschreven bytes) als de vorige generatie 840 EVO. Bovendien ontvang je een unieke garantie van vijf jaar. De prestaties van de 960 EVO lopen met de jaren nauwelijks terug. Deze SSD behoort dan ook tot de betrouwbaarste opslagapparaten.

+ 477,40

De 960 EVO biedt gegarandeerd uithoudingsvermogen en betrouwbaarheid dankzij 3D V-NAND technologie door een bijna twee keer zo hoge TBW (totaal geschreven bytes), bovendien ontvang je een unieke garantie van vijf jaar. De prestaties van de 960 EVO lopen met de jaren nauwelijks terug. Deze SSD behoort dan ook tot de betrouwbaarste opslagapparaten.

Voeding

Voeding

De voeding van een pc kan gerust beschouwd worden als het meest vergeten en onderschatte computeronderdeel. Want wat doet die vierkante metalen doos bovenin de computerbehuizing nu helemaal. Alleen de stroom leveren toch? En verder hoeft toch alleen het vermogen maar groot genoeg te zijn?
Dat is gedeeltelijk waar. Want of een voeding goed is of niet, hangt met name af van hoe constant en stabiel de stroom geleverd wordt door de voeding.

Computeronderdelen werken op een lage spanning. Dat maakt een pc des te gevoeliger voor pieken en dalen in de spanning. En zodra deze te groot worden, dan zal dit vaak resulteren in het bevriezen of vastlopen van de pc.
ProfPC werkt met voedingen van Corsair en Coolermaster!

De CX550M van Corsair is een ATX voeding en levert een vermogen van 550 watt met een efficiëntie van 85%. Deze voeding heeft één 120mm Fan ingebouwd en is beveiligd tegen overspanning (OVP), tegen onderspanning (UVP), tegen overbelasting (OLP/OPP), tegen kortsluiting (SCP) en tegen oververhitting (OTP). Verder beschikt hij onder andere over 4x 5,25

+ 7,70

De CX650M van Corsair is een ATX voeding en levert een vermogen van 650 watt met een efficiëntie van 85%. Deze voeding heeft één 120mm Fan ingebouwd en is beveiligd tegen overspanning (OVP), tegen onderspanning (UVP), tegen overbelasting (OLP/OPP), tegen kortsluiting (SCP) en tegen oververhitting (OTP). Verder beschikt hij onder andere over 4x 5,25

+ 112,20

De V850 van Cooler Master is een ATX voeding en levert een vermogen van 850 Watt met een efficientie van 90%. Deze voeding heeft één 135mm Fan ingebouwd en is beveiligd tegen overspanning (OVP), tegen onderspanning (UVP), tegen overbelasting (OLP/OPP), tegen kortsluiting (SCP) en tegen oververhitting (OTP). Verder beschikt hij onder andere over 4x 5,25

+ 184,91

De V1000 van Cooler Master is een ATX voeding en levert een vermogen van 1000 Watt met een efficientie van 90%. Deze voeding heeft één 135mm Fan ingebouwd en is beveiligd tegen overspanning (OVP), tegen onderspanning (UVP), tegen overbelasting (OLP/OPP), tegen kortsluiting (SCP) en tegen oververhitting (OTP). Verder beschikt hij onder andere over 4x 5,25

Behuizing

Behuizing

De computerbehuizing bepaalt het uiterlijk van uw pc. En tevens beschermt deze kast de onderdelen van uw computer. Ook heeft de computerkast als functie: het koel houden van alle componenten. En dat het liefst op een zo geruisloos mogelijke manier. Ook voor computerbehuizingen geldt: dat hoe hoger uw eisen zijn op het gebied van geluidsproductie en kwaliteit van de behuizing, hoe duurder een behuizing zal zijn. Bij ProfPC kun je een behuizing uitzoeken van Corsair, Coolermaster en NZXT!

+ 11,00

+ 11,00

+ 33,00

+ 33,00

+ 43,01

+ 44,00

+ 44,00

+ 55,00

+ 65,01

+ 59,40

+ 66,00

+ 73,70

+ 98,01

+ 93,50

+ 318,01

Besturingssysteem

Besturingssysteem

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin je favoriete features van Windows 7 en 8 samenkomen. Op een vertrouwde, persoonlijke en veilige manier en op al je apparaten, Windows 10 is:

– Direct vertrouwd: Windows 10 combineert het beste van de Windows-versies die je al kent, zoals het nieuwe startmenu en je favoriete apps.
– Op al je apparaten: Windows 10 werkt zó dat jij altijd het prettigst werkt. Of je nu met je telefoon, tablet of pc werkt.
– Blijf productief: Door snel te starten, een goed overzicht en handige apps blijf je op de hoogte én krijg je dingen gedaan. Met de nieuwe browser Edge wordt surfen over het web een compleet nieuwe ervaring.

+ 119,00

Windows 10 Home is de versie die standaard op laptops en computers wordt geleverd die je in de winkel koopt. Daarnaast is het goed te weten dat de Home-versie van Windows 10 updates automatisch downloadt en installeert. Je hebt geen zeggenschap meer over wanneer je deze wil binnenhalen of uitvoeren. Op die manier is je systeem altijd up-to-date.

+ 159,00

Deze versie lijkt op Windows 10 Home, maar heeft een paar extra functies die speciaal gericht zijn op professionals. Dat betekent in de praktijk onder andere geavanceerde bescherming tegen malware, en 'secure boot' waarmee je de pc kunt beschermen tegen het installeren van programma's via onbekende usb-sticks.
Ook is het op 'Pro' mogelijk alleen vertrouwde programma's te laten installeren door één beheerder, zodat sommige gebruikers niet hun eigen programma's op het systeem kunnen zetten.

DVD-Brander

DVD-Brander

Een dvd-brander is een apparaat waarmee informatie op een dvd gebrand kan worden. Tevens kunnen er dvd’s mee gelezen worden, en in de meeste gevallen ook cd’s. Veel dvd-branders zijn ook te gebruiken als cd-brander. De dvd-brander is opgevolgd door de blu-ray-brander die veelal ook cd’s en dvd’s kan branden. Dvd-branders worden voornamelijk gebruikt om grote bestanden of grote hoeveelheden informatie te verplaatsen. ProfPC biedt deze aan van LiteOn en LG.

+ 18,69

+ 27,49

Card reader

Card reader

Een Universal Serial Bus ( USB ) MicroSD Card Reader kunnen gebruikers gegevens tussen computers en kleine apparaten, zoals mobiele telefoons en camera’s te verplaatsen . USB MicroSD -kaart lezers kunnen worden standalone producten of geïntegreerd in multi-card leesapparaten. ProfPC biedt jou cardreaders van LogiLink en Kingston!

+ 15,39

+ 26,94

Internet

Internet

Een netwerkadapter, ook vaak een netwerkinterfacekaart of NIC genoemd , is een stuk hardware die het mogelijk maakt de computer om te communiceren op het computernetwerk . Netwerkadapters kan worden aangesloten , aansluiting op een gemeenschappelijke bedrade netwerkinterface , zoals RJ – 45 of kunnen draadloos zijn , aansluiten via de ether met een draadloos toegangspunt met de 802.11- standaard voor draadloze netwerken.

+ 18,59

De USB-N13 van Asus is een kleine en gemakkelijk te gebruiken USB WLAN stick. De USB-N13 ondersteund IEEE 802.11 b/g/n en door de WPS knop hoeft deze niet via de PC te worden geconfigureerd met de Router, dit doet de USB-N13 zelf.

+ 71,39

De Asus USB-AC56 is een dual-band 802.11ac WiFi adapter met een USB 3.0 aansluiting die een high-performance draadloze netwerkondersteuning biedt aan pc's en notebooks. De USB-AC56 heeft ondersteuning voor draadloze datasnelheden tot 1300 Mbit/s; 400 Mbit/s op 2,4 GHz en 867 Mbit/s bij 5 GHz met routers die deze snelheden ondersteunen

+ 86,90

Met de ASUS USB-AC68 kun je je huidige computer gemakkelijk voorzien van supersnel draadloos internet. Deze wifi-adapter sluit je aan op een vrije USB 3.0 poort op de computer waarna het mogelijk is om alle beschikbare draadloze netwerken te ontvangen. De USB-AC68 ondersteunt draadloze snelheden tot 1900 Mbps (600 Mbps op het 2,4 GHz netwerk en 1300 Mbps op het 5 GHz netwerk). Daarnaast heeft deze adapter twee externe MIMO antennes voor verbeterde wifi-dekking.

+ 43,99

Met de TP-Link TL-PA4010P Starter Kit creëer je een netwerkaansluiting op iedere gewenste plek in je huis. Zo sluit je bijvoorbeeld een tv-ontvanger aan op de slaapkamer of een computer op de werkkamer. Omdat het netwerksignaal via het stroomnet loopt, hoef je hier geen extra kabels voor te trekken. Je steekt de adapters in het stopcontact, verbindt er een met je router en de andere met het apparaat dat je van internet wilt voorzien.

+ 105,60

Met de TP-Link TL-WPA4220KIT leg je een wifi netwerk aan via het lichtnet in huis. Via de netwerkpoort stream je jouw favoriete series zonder haperingen naar je smart tv. Dankzij de 3 adapters breid je jouw wifi netwerk uit tot 3 verdiepingen. Deze kit is Coolblue's keuze omdat hij onder powerline adapters met deze kenmerken de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

+ 104,49

Met de TP-Link TL-PA8030P KIT leid je het internet via het stopcontact naar alle kanten van het huis. Steek de adapters in het stopcontact, verbind ze met je router en klaar! Nooit meer lange kabels trekken. Met deze powerline-adapters verbind je een pc, tv of spelconsole via het bestaande stroomnet met het internet.

Geluidskaarten

Geluidskaarten

Zonder geluidskaart heb je geen geluidsweergave of geluidsopname vanuit je PC. Net zoals je geen beeld hebt zonder videokaart. Nu zitten deze tegenwoordig vaak ingebouwd (geluidskaart in het moederboord en GPU steeds vaker in de CPU). Aparte geluidskaarten zorgen voor een betere opname/afspeel kwaliteit, vooral bij de analoge kant, daarnaast zorgen ze voor snellere processing bij audio (DAP) en geven ze vaak extra uit- en ingangen. Prof PC maakt gebruik van ASUS geluidskaarten!

+ 43,99

Dit is een PCI geluids kaart. Deze past alleen in een PCI slot ( Dus géén PCI-e of PCI-Express! )

+ 108,90

ASUS STRIX SOAR. Audio-uitgangskanalen: 7.1 kanalen, Audio-kwaliteit: 24 Bit, Line-out Signal-to-Noise Ratio (SNR): 116 dB. Hostinterface: PCI-E. Ondersteunt Windows: Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home.... Breedte: 130 mm, Diepte: 190 mm, Hoogte: 22 mm

+ 152,90

ASUS STRIX RAID PRO. Audio-uitgangskanalen: 7.1 kanalen, Audio-kwaliteit: 24 Bit, Line-out Signal-to-Noise Ratio (SNR): 116 dB. Hostinterface: PCI-E. Ondersteunt Windows: Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic.... Breedte: 130 mm, Diepte: 190 mm, Hoogte: 22 mm. Minimale RAM: 256 MB, Minimaal benodigde schijfruimte: 60 MB

+ 43,99

+ 85,69

+ 229,90

Samenstellen

+ 99,00

Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prof PC Gamestation (i5)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *